Pondělí ráno se v pražské kotlině podle informací meteorologů Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) pravděpodobně usadí mlha. Přes den by mělo být převážně oblačno, během dne přechodně i polojasno. Nejvyšší denní teploty se dostanou na 17 až 19 °C.

V úterý se lehce ochladí a teploty přes den vystoupají na 13 až 15 °C. Přesto, že obloha bude převážně zatažená, slunce se na chvíli může nad metropolí ukázat, stejně tak se mohou objevit přeháňky.

Ve středu bude obloha v Praze většinou polojasná. „Ráno a dopoledne ojediněle mlhy nebo zataženo nízkou oblačností. Nejnižší noční teploty 5 až 3 °C, v centru města až 7 °C. Nejvyšší denní teploty 13 až 15 °C,” uvádí v předpovědi ČHMÚ.

Čtvrtek bude zase o něco pozitivnější a v Pražané se mohou těšit na polojasno až jasno. Postupně ale od západu bude přibývat oblačnosti a později večer ojediněle déšť s nejvyššími denními teplotami 16 až 18 °C.

Pátek přinese do Prahy přeháňky. Mraky se budou honit po obloze a slunci nedají přilíš šanci. Teploty přes den se opět budou pohybovat mezi 16 až 18 °C. A ne jinak tomu bude o víkendu, kdy obloha zůstane převážně zatažená s občasnými přeháňkami.

Fotogalerie
5 fotografií