V pondělí bude zataženo až oblačno, postupně od severozápadu déšť se sněhem. Ranní teploty budou klesat na 1 až -1 °C. Denní teploty vystoupí na 3 až 5 °C. 

V úterý bude zataženo až oblačno, postupně se sněžením nebo sněhovými přeháňkami, postupně i srážky smíšené nebo sněhové. Ranní teploty budou klesat na 0 až -2 °C. Denní teploty vystoupí na 1 až 3 °C. Během dne bude zesilovat západní vítr na čerstvý s nárazy až kolem 70 km/h.

Ve středu bude oblačno až zataženo, občas déšť se sněhem nebo déšť.  Ranní teploty budou klesat na 4 až 2 °C. Denní teploty vystoupí na 4 až 6 °C. Čerstvý západní vítr s nárazy až kolem 70 km/h. Bude večer slábnout.

Ve čtvrtek bude oblačno až zataženo, místy déšť.  Ranní teploty budou klesat na 1 až -1 °C. Denní teploty vystoupí na 3 až 5 °C. 

V pátek bude oblačno až zataženo, místy déšť. Ranní teploty budou klesat na -1 až -3 °C. Denní teploty vystoupí na 5 až 7 °C. 

V sobotu bude oblačno až zataženo, místy déšť, od cca 500 m sněžení. Ranní teploty budou klesat na 1 až -1 °C. Denní teploty vystoupí na 4 až 6 °C. 

V neděli bude oblačno až zataženo, místy déšť. Ranní teploty budou klesat na 1 až -1 °C. Denní teploty vystoupí na 5 až 7 °C. 

Fotogalerie
16 fotografií