V pondělí bude oblačno až zataženo, občas sněhové přeháňky. Ranní teploty se budou pohybovat mezi 0 až -2 °C. Nejvyšší teploty vystoupí na 1 až 3 °C. 

V úterý bude oblačno až zataženo, občas sněhové přeháňky. Ranní teploty se budou pohybovat mezi -3 až -6 °C. Nejvyšší teploty vystoupí na 0 až 2 °C. 

Ve středu bude oblačno až zataženo, ojediněle sněhové přeháňky, ojediněle i srážky mrznoucí Ranní teploty se budou pohybovat mezi -3 až -7 °C. Nejvyšší teploty vystoupí na 0 až 2 °C. 

Ve čtvrtek bude oblačno až zataženo, občas sněžení nebo sněhové přeháňky, během dne ojediněle i srážky smíšené. Ranní teploty se budou pohybovat mezi -3 až -5 °C. Nejvyšší teploty vystoupí na 0 až 2 °C. 

V pátek bude oblačno až zataženo, občas sněhové přeháňky, ojediněle i srážky smíšené. Ranní teploty se budou pohybovat mezi -3 až -5 °C. Nejvyšší teploty vystoupí na 0 až 2 °C. 

V sobotu bude oblačno až zataženo, občas sněhové přeháňky, v nížinách ojediněle i srážky smíšené. Ojediněle i srážky mrznoucí. Ranní teploty se budou pohybovat mezi -2 až -4 °C. Nejvyšší teploty vystoupí na 1 až 3 °C. 

V neděli bude oblačno až zataženo, občas sněžení nebo sněhové přeháňky, v nížinách ojediněle i srážky smíšené. Ojediněle i srážky mrznoucí. Ranní teploty se budou pohybovat mezi -2 až -4 °C. Nejvyšší teploty vystoupí na 1 až 3 °C. 

Video
Video se připravuje ...

Bílá pokrývka přikryla Prahu Aktu.cz

Fotogalerie
41 fotografií