„Žádné extrémy od svatomartinského týdne letos nečekejte – výběžky vyššího tlaku vzduchu se budou střídat se slábnoucími studenými frontami – nad nízkou oblačnost se tak občas nasune i vysoká oblačnost. A přechodně bude i polojasno. Srážkové úhrny nebudou nikterak vysoko a sněžit bude pouze na hřebenech hor. Odpolední teploty budou při zmenšené oblačnosti i nadále atakovat 10 °C,“ říká meteoroložka Dagmar Honsová.

V pondělí bude místy zataženo s nízkou oblačností a mlhavo, místy polojasno. Ranní teploty se budou pohybovat mezi 4 až 2 °C. Odpolední teploty se nejčastěji budou pohybovat od 8 do 10 °C.

V úterý bude oblačno, během dne až polojasno. Po ránu místy mlhy nebo nízká oblačnost. Ranní teploty se budou pohybovat mezi 4 až 2 °C. Odpolední teploty vystoupí na 8 až 10 °C.

Ve středu bude zataženo nízkou oblačností a mlhavo. Během dne místy polojasno nebo skoro jasno. Ranní teploty se budou pohybovat mezi 1 až -1 °C. Odpolední teploty vystoupí na 9 až 11 °C.

Ve čtvrtek bude zataženo nízkou oblačností a mlhavo. Během dne místy polojasno. Postupně od severozápadu přibývání oblačnosti, místy přeháňky. Ranní teploty se budou pohybovat mezi 1 až -1 °C. Odpolední teploty vystoupí na 8 až 10 °C.

V pátek bude oblačno, ojediněle přeháňky. Po ránu místy mlhy a nízká oblačnost. Ranní teploty se budou pohybovat mezi 4 až 2 °C. Odpolední teploty vystoupí na 8 až 10 °C.

V sobotu bude zataženo nízkou oblačností a mlhavo. Během dne místy polojasno nebo skoro jasno. Ranní teploty se budou pohybovat mezi 1 až -1 °C. Odpolední teploty vystoupí na 8 až 10 °C, při mlze chladněji.

V neděli bude zataženo nízkou oblačností a mlhavo. Během dne místy polojasno nebo skoro jasno. Ranní teploty se budou pohybovat mezi 1 až -1 °C. Odpolední teploty vystoupí na 8 až 10 °C, při mlze chladněji.

Fotogalerie
75 fotografií