Největší porce práce čeká na pracovníky PVK v úterý 26. června. Budou působit najednou v Hostivaři, na Smíchově a v Bohnicích. V rámci Hostivaře se výluka týká odběrných míst v ulici Sodomkova, kde práce proběhnou od 8:00 do 13:00 hodin. Na Smíchově zásah potrvá o hodinu déle a dotkne se ulic Pod Hájem, Pod Lipkami, Třístoličná a U Pernikářky.

V Bohnicích se tentýž den odstávka pitné vody pořádně protáhne. Pracovníci tu jsou hlášeni od 8:00 do 22:00 hodin. Akce postihne odběrná místa v ulicích Bohnická, Cafourkova, K Farkám, K Pískovně, Kostřínská, Na Bendovce, Na Pískovně, Nad Pentlovkou, Před Ústavem, U Drahaně, U Pazderek, U Skalky, U Velké skály, Ústavní, V Nových Bohnicích a V Zámcích.

Následující den, tedy ve středu 27. června, budou práce vodohospodářů pokračovat pouze v Hostivaři. Práce se ale přesunou do ulic Strašnická a Záveská, kde budou práce probíhat od 8:00 do 15:00 hodin. Ve čtvrtek 28. června budou obtíže s pitnou vodou ve Střešovicích v ulici Na Hubálce, kde dělníci skončí o hodinu dříve. Více informací hledejte na webu PVK.