V pondělí se denní teploty vyšplhají maximálně na 1 stupeň Celsia. Nad hlavami očekávejte zatažené nebe. V noci se pořádně oblečte. Teploty spadnou na -6 stupňů Celsia. Bez šály, čepice a rukavic po setmění z domu nevycházejte.

V úterý bude o něco tepleji, ale stále to nebude žádná hitparáda. Teploměry naměří pouhé 4 stupně Celsia a nebe bude stále zamračené. Zimní výbavu bychom ani dnes neměli zapomínat doma. Večer očekávejte pád teplot na -4 stupně.

Ve středu nebude na nebi ani mráček. Sluneční obloha by měla oteplit ulice Prahy na 5 stupňů Celsia. Večer se opět ochladí. Teploty spadnou na -3 stupně Celsia. Takže ani v tento den nedoporučujeme romantickou noční procházku.

Ve čtvrtek by měla být polojasná obloha. Teploměry opět naměří o něco víc, než předešlý den, a to 6 stupňů Celsia. Pomalu si připravte jarní kabáty. Dnes ale zůstaňte ještě v něčem zimním, po setmění se totiž ochladí na -1 stupeň.

V pátek můžete mít skvělou náladu nejen proto, že si za pár hodin budete moci užít volného víkendu. Teploty se totiž během dne vyšplhají až na 8 stupňů Celsia a na nebi bude svítit sluníčko. Večer se ochladí na bod mrazu.

Sobota by měla být velice příjemná. Teploty by se měly vyhoupnout na 10 stupňů Celsia. Na nebi by neměl být ani mráček. Sluníčko tak bude vybízet k odpolední procházce. Večer ale pozor, teploty spadnou zase na 0 stupňů. 

Neděle bude nejteplejším dnem týdne. Teploty se vyšplhají na 12 stupňů Celsia. Během dne by mělo zářit sluníčko, ačkoli na nebi se objeví pár mráčků. Po setmění opět očekávejte značné ochlazení k nule stupňů.

Fotogalerie
6 fotografií