V pondělí budeme mít nad hlavami zataženou oblohu. Teploty se při pošmourném dnu vyšplhají k pouhým 4 stupňům Celsia. Po setmění se ochladí na 1 stupeň Celsia.

V úterý bude obloha bez mraků. Celý den nám bude svítit slunce do tváří. Ale nenechte se oklamat. Pořádně se oblečte. Teploty se totiž vyšplhají jen na pouhé 2 stupně Celsia. Večer očekávejte pád na -3 stupně.

Ve středu bude stále slunečné nebe. Teplota venku ale nebude o moc příjemnější, očekávejte 3 stupně Celsia. Čepici, šálu ani rukavice tedy v záchvěvu radosti ze slunce nezahazujte. V noci klesnou teploty na -2 stupně.

Čtvrtek přinese zamračené nebe. Do práce si s sebou ráno přibalte deštník. Během dne by mělo střídavě pršet i sněžit. Teploty dosáhnou 3 stupňů Celsia. Po setmění očekávejte -2 stupně.

Pátek bude kopírovat předešlý den. Očekávejte zataženou oblohu a déšť se sněhem. Teploty se během dne vyšplhají na 4 stupně Celsia. Večer se mírně ochladí na 2 stupně.

V sobotu na nás opět vykoukne skrz mraky sluníčko. Teploty se však příliš nevylepší. Očekávejte pouhé 2 stupně Celsia. Po setmění klesnou teploty na -2 stupně.

V neděli ubude na nebi mraků a do tváří nás budou šimrat sluneční paprsky. Ulice Prahy se tak ohřejí na 4 stupně Celsia. Večer by se mělo ochladit na -3 stupně. Tak doporučujeme vydat se na nákupy ještě za světla.

Dagmar Honsová o tom, jaké počasí nahrává chřipkové epidemii:

Video
Video se připravuje ...

Počasí s Dagmar Honsovou - Jaké počasí náhravá chřipkové epidemii Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený