Pondělí bude nejteplejším dnem týdne. Teploměry naměří až 11 stupňů Celsia. Na nebi očekávejte zamračené nebe i občasné vykouknutí sluníčka. Po setmění se ochladí na 7 stupňů.

V úterý ubude mraků, ovšem pomalu, ale jistě se začne ochlazovat. Během dne bude okolo 8 stupňů Celsia. Pokud se nevydáte na procházku v pondělí, máte tento týden poslední možnost si ji užít. Večer se ochladí na 5 stupňů.

Ve středu si nezapomeňte vzít s sebou deštník. Během dne by mělo párkrát sprchnout. Teploty se ještě udrží na 8 stupních Celsia.  Po setmění se však ochladí na bod mrazu. Tak si ráno vezmětě kromě deštníku i čepici, šálu a rukavice.

Ve čtvrtek si můžete nechat deštník doma. Na nebi opět vykoukne sluníčko i s mraky. Teploty se během dne vyšplhají jen k 5 stupňům Celsia. V noci očekávejte opětovně 0 stupňů.

V pátek Prahu čekají smíšené přeháňky i sluníčko. Do práce si přibalte teplý svetr. Teploty klesnou na 3 stupně Celsia. V noci se ochladí na -1 stupeň. Tak se při cestě z party nezapomeňte na lavičce. 

V sobotu očekávejte zatažené nebe a teploty, které nepřesáhnou 0 stupňů Celsia. Na víkend si tak ideálně naplánujte zábavu v budově, kde topí. Po setmění by se mělo ochladit na -3 stupně.

Neděle bude kopírovat předešlý den. Teploty se i nadále budou držet na 0 stupních Celsia a nad hlavami budeme mít zamračené nebe. Pokud se vydáte po setmění ven, pořádně se oblečte. Teploty klesnou na -4 stupně.

Jaké počasí nahrává chřipkové epidemii?
Video
Video se připravuje ...

Počasí s Dagmar Honsovou - Jaké počasí nahrává chřipkové epidemii Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený