Pondělí bude typickým letním dnem. Nad hlavami nám bude svítit sluníčko a na nebi nebude ani mráčku. 27 stupňů Celsia bude vybízet ke dni u vody. 

V úterý se připravte na další krásný srpnový den. Teploty se vyšplhají k 28 stupňům Celsia. Doporučujeme vyrazit k vodě. Od čtvrtka se totiž začne počasí kazit.

Ve středu se nám začnou nad hlavami honit mraky. Teplota se vyhoupne na 29 stupňů. Dneska si mikinu rozhodně nechte doma i v podvečer.

Ve čtvrtek bude poslední horký den. Hranice přesáhne 32 stupňů Celsia. A tak zůstaňte ideálně u větráku a doma. Během dne by měly přijít bouřky a déšť.

V pátek se vydejte po památkách a nebo i do parku. Déšť bude zažehnán a díky tomu, že bude pod mrakem, bude den venku velmi příjemný. Teploty se budou pohybovat okolo 27 stupňů.

Na sobotu si vymyslete program pod střechou. A pokud se vydáte z domu, vezměte si deštník. Celý den by mělo pršet. Teploty spadnou na 23 stupňů.

V neděli bude velmi obdobné počasí jako to sobotní. Jen by mělo dojít k silnějším průtržím mračen. Teplota se sníží o stupínek na 22 stupňů a po zbytek dalšího týdne by se mělo chladné pošmourné počasí udržet.

Fotogalerie
8 fotografií

Podívejte se na zajímavosti od Dagmar Honsové k sexu v létě:

Video
Video se připravuje ...

Sex a počasí: Ženy to rády v létě, mužům haraší s příchodem zimy Blesk TV