V pondělí se připravte na příjemný teplý letní den. Bude totiž převážně polojasno, ráno ojediněle mlhy. Noční teploty 14 až 10 °C. Nejvyšší teploty 24 až 26 °C. Slabý jihovýchodní vítr.

V úterý se dokonce oteplí, a tak doporučujeme vyrazit k vodě. Na obloze takřka nebude mráčku. Noční teploty 14 až 10 °C. Denní teploty 25 až 29 °C. Slabý jihovýchodní vítr.

Ve středu si přibalte do tašky deštník. Zpočátku očekávejte jasno až skoro jasno, během dne od západu až oblačno s přeháňkami a bouřkami. Noční teploty 17 až 13 °C. Denní teploty 23 až 27 °C. Mírný severozápadní vítr.

Ve čtvrtek si raději vezměte volno a užijte si pošmourno v posteli. Předpovědi hlásí oblačno s přeháňkami a bouřkami. Noční teploty 17 až 13 °C. Denní teploty 24 až 28 °C. Mírný jihovýchodní vítr.

V pátek se nám zase ochladí a víkend si moc neužijete. Bude oblačno, přeháňky a bouřky, od západu ubývání oblačnosti a ustávání srážek. Noční teploty 18 až 14 °C. Denní teploty 20 až 24 °C. Slabý severozápadní vítr.

V sobotu spadne teplota o další dva stupně dolů. Na večeru v oblíbené hospůdce to však nic nezkazí. Bude oblačno až zataženo, déšť nebo přeháňky. Noční teploty 17 až 13 °C. Denní teploty 18 až 22 °C. Mírný severozápadní vítr.

A v neděli si užijte lebedění u filmu. Venku to za moc stát nebude. Oblačno až zataženo s deštěm nebo přeháňkami vám moc na náladě nepřidá. Proto doporučujeme sladké k vykouzlení úsměvu na tváři. Noční teploty 16 až 12 °C. Denní teploty 20 až 24 °C. Mírný severozápadní vítr.

Další tipy od Dagmar Honsové: