Tragédie se stala v úterý 5. března brzy ráno ve Vratislavské ulici v Praze 8. Mladá žena tam spáchala sebevraždu skokem z budovy. Kamerové záznamy zachytily muže, který prochází po chodníku kolem těla ženy.

Detektivové by ho potřebovali vyslechnout, jelikož je patrně jediným svědkem, který by mohl poskytnout doplňující informace, které by pomohly tuto tragédii objasnit,” uvedl mluvčí.

„Neudělal, šel dál...”

Nad počínáním muže se na sociální síti pozastavil záchranář a doktor urgentní medicíny Marek Dvořák. Rozum to nebere nejen jemu, ale prakticky každému racionálně uvažujícímu člověku.

„V Praze 8 ležela na zemi mladá zraněná holka. Potřebovala poskytnout první pomoc, zavolat záchranku, a udělat to mohl jen jeden člověk, co šel kolem,” píše lékař. „Neudělal, šel dál... ta holka zemřela,” nechápe. Pokud lidé neznámého kolemjdoucího poznají nebo mají informace, které by vedly k jeho nalezení, měli by zavolat na linku 158.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111. Služba je poskytována nonstop a zdarma.

Video
Video se připravuje ...

Pražská policie hledá svědka sebevraždy mladé ženy. Policie ČR

Fotogalerie
3 fotografie