O nálezu dvou mrtvých lidí informovali policisté v sobotu kolem půl osmé večer. Nalezeni byli v domě v Doležalově ulici na Černém Mostě. V tu chvíli ještě nebylo zřejmé, co přesně se na místě odehrálo, agentura Aktu.cz uvedla, že se nejspíš jednalo o Asiaty z místní večerky. V neděli policisté uvedli, že případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu vražda. „Jak zemřela druhá osoba, nadále zjišťujeme,“ dodali policisté. 

Nyní vše uvedli na pravou míru. „Kriminalisté prověřováním celého případu zjistili, že vraždy ženy se dopustil muž, který následně po činu spáchal sebevraždu,“ napsali policisté na sociální síti X.

Blesk v pondělí hovořil se sousedy. Podle jednoho z nich byla zemřelou ženou prodavačka z večerky. „Ta večerka je tu odnepaměti. Obchod ale měli pronajatý nějací Vietnamci asi jen tři měsíce,“ řekl obyvatel domu. Podle informací Blesku byla těla nalezena ve sklepě, kde byl sklad večerky.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111. Služba je poskytována nonstop.

Video
Video se připravuje ...

V bytě na Černém Mostě v Praze našli dva mrtvé. (20. ledna 2024) Blesk.cz - Václav Burian

Fotogalerie
23 fotografií