V pátek 15. prosince došlo k události, z níž zamrazilo v zátylku snad každému, kdo se o ní dozvěděl. V Klánovickém lese na severovýchodě Prahy byly nalezeny dvě oběti střelby. Muž se svou teprve dvouměsíční dcerkou. O den později policisté uvedli, že celý případ prošetřují kvůli podezření z dvojnásobné vraždy.

Po pachateli, který byl schopen absolutně nelidského jednání, se dosud pátrá. „Žádáme motoristy s palubními kamerami, kteří projížděli v pátek mezi 7. a 17. hodinou okolím Klánovického lesa, aby nám poskytli videozáznamy,“ prosí policisté. Kdokoli by měl informace k případu, může zavolat na číslo 731 553 135 nebo napsat na e-mail krpa.skpv.ook.podatelna@pcr.cz.

Video
Video se připravuje ...

Místo činu, kde došlo k chladnokrevné vraždě muže a jeho teprve dvouměsíční dcerky. (18. prosinec 2023) David Malík

Nejpohodovější chlap

Pro server iDnes promluvil otec zavražděného, který si celou událost neumí vysvětlit. „Syn byl nejpohodovější chlap, jakého jsem znal. Se všemi vycházel, naprosto se všemi, byl absolutně všestranný, na co sáhl, to se mu povedlo,“ uvedl v pohnutí emocí.

Nedokážeme si to vysvětlit,” přemýšlí nad tím, co mohlo stát za krutou vraždou. Že by někomu způsobil nějaké neštěstí či příkoří, jeho otec odmítá. „Ne, nic takového,” uvedl pro server.

Video
Video se připravuje ...

Muž, který projížděl na kole vyjádřil také lítost nad tím, co se stalo. David Malík

Fotogalerie
93 fotografií