Dotyčná žena za sebou měla nepochybně velice zlou noc. Nejspíše několik jich po sobě. Podle oznamovatelky, která její počínání nahlásila policii, se nejprve nacházela v popelnici. „Poté se po Poděbradské ulici pohybovala polonahá,“ uvádí mluvčí Policie ČR Violeta Siřišťová.

Video
Video se připravuje ...

Pražští policisté zachránili ženu, která se pokusila oběsit. (10. červenec 2023) Policie České republiky

To už v tu chvíli byli na cestě policisté, aby vypátrali, co ženu vlastně tíží. Zda alkohol, drogy či jiné omamné látky, potažmo něco jiného. Nakonec to byly nejspíše deprese.Ženu kolegové po několika metrech nalezli bezvládně viset na reklamním billboardu, kde byla přivázána provázkem za krk.“

Za pět minut dvanáct!

Policisté okamžitě přeřízli provázek, na kterém se žena pokoušela oběsit. A začali ji ošetřovat. „Žena začala po chvíli s hlídkou komunikovat a policisté jí kontrolovali životní funkce do příjezdu záchranné služby, která si osobu převzala do své péče,“ uzavírá Siřišťová.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, ze kterého sami nevidíte východisko, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Fotogalerie
7 fotografií