Stříbrného bavoráku si všimla hlídka policie ve středu odpoledne v Průběžné ulici v Praze 10. Při siniční kontrole byl muž značně nervózní. Prokázal se cizími doklady, které patřily osmačtyřicetiletému muži. 

Policistům se celá situace nezdála, následně zjistili, že se řidič vydává za někoho jiného. Byl totiž celostátně hledaný. „V březnu minulého roku měl za páchání majetkové trestné činnosti nastoupit do výkonu trestu odnětí svobody,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová. 

Drogy v autě

Při prohlídce vozidla policisté našli sáček s pervitinem. Test na drogy byl u muže pozitivní. Kvůli podezření na další drogy ukryté v autě, byl na místo přivolán psovod se služebním psem. V autě si už ale žádné další drogy nenacházely. „Dále šetřením zjistili, že v motorové části vozidla je VIN vyraženo tak, že neodpovídá tovární výrobě a čísla i písmena byla nesouměrná,“ dodala Siřišťová. Kvůli důvodnému podežření, že je BMW kradené, přijeli na místo kriminalisté. Ti auto zajistili a odeslali k dalšímu zkoumání. Policejní hlídka okamžitě převezla muže do vězení. Čtyřiačtyřicetiletému muži hrozí až dva roky v base. 

Fotogalerie
5 fotografií