Krádež se stala 13. listopadu kolem osmé ráno. Kamery zachytily zloděje v červeném svetru, jak nejprve po očku nakukuje zpoza rohu směrem k recepci. Když zjistí, že na místě recepční nikdo nesedí a je tak „čistý vzduch“, vrhne se do akce. Nejprve musel zloděj překonat zabezpečení - vylomil okénko, které recepci chránilo, a skočil dovnitř. 

Celou recepci prohledal a odcizil finanční hotovost a karton cigaret. Ihned poté z místa utekl a svůj lup ukryl neznámo kde. Po malé chvíli se vrátil zpět a zřejmě se chtěl zmocnit dalších věcí, ale byl vyrušen,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina. 

Muži může být mezi 30 a 35 lety, je štíhlý, měří 175 až 180 centimetrů, má krátké tmavé vlasy a pořádné plachťáky - výrazně odstáté uši. Na sobě měl tmavé kalhoty, červený svetr s bílými prvky a červené sportovní boty. 

„Pokud muže na videu poznáváte, nebo máte jakékoliv informace o jeho pohybu, kontaktujte prosím linku 158. Pachateli krádeže hrozí v případě dopadení a odsouzení až dva roky za mřížemi,“ dodal mluvčí.

Video
Video se připravuje ...

Muž kradl na ubytovně v Praze 6. (13. listopadu 2022) Policie České republiky

Fotogalerie
5 fotografií