Naprosto šílený závěr měla hádka dvou mužů v neděli kolem desáté večer. Řidič škodovky se začal přes okénko dohadovat se spolujezdcem z hyundaye, který jel vedle něj po Wilsonově ulici v centru Prahy. Křičeli na sebe, nadávali si a vzájemně se uráželi, až dokud nedorazili na křižovatku ulic Žitná a Štěpánská. „Oba aktéři z vozidel vystoupili a pokračovali v započatém konfliktu. Když se k sobě přiblížili na dosah, řidič škodovky bodl druhého do oblasti břicha,“ popsal neskutečné vyústění policejní mluvčí Jan Rybanský. Útočník pak nasedl do auta a z místa činu odjel, zraněného spolujezdce převezl kolega do nemocnice, kde ho museli hned operovat.

„Zprávu o  lékařském zákroku sedmadvacetiletého muže s bodným zraněním předali zdravotníci policistům. Případ si okamžitě převzali kriminalisté druhého policejního obvodu a začali s jeho prověřováním,“ uvedl mluvčí. Během několika hodin už policisté měli informace o útočníkovi, o den později ho zadrželi v práci. Jeho i zraněného muže už policisté vyslechli, hledají ale svědky nehody. 

„Pokud jste se stali svědky popisované události, předejte nám informace prostřednictvím linky 158 nebo se osobně dostavte na nejbližší policejní služebnu. Děkujeme,“ žádá policie. Za těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu hrozí muži až desetileté vězení.