Projíždějící hlídku strážníků nenechal klidnou agresivní muž, který dělal výtržnosti v sobotu odpoledne v Internacionální ulici v Suchdole. Vzal plastovou popelnici a rozbil s ní skleněnou vitrínu, poté vešel do provozovny bez roušky. 

Šel si vyřídit účty

Strážníci už zvenku slyšeli vulgární nadávky. „Na dotaz, proč vitrínu rozbil, 27letý cizinec odpověděl, že si to sem přišel vyřídit s někým, kdo jeho nevlastní dceru označil jako kur**,“ uvedla policejní mluvčí Irena Seifertová. Muž se skoro neudržel na nohou, máchal kolem sebe rukama a všem okolo nadával. 

Video
Video se připravuje ...

Opilý cizinec rozbil vitrínu prodejny s potravinami. Strážníkům řekl, že bránil čest své nevlastní dcery. Skončil na záchytce. Městská policie Praha

Strážníci vzali muže a vyvedli ho ven. To se opilému neurvalci vůbec nelíbilo. Jeho nadávky a agresivita se akorát začaly stupňovat. „Protože výzvy nepomohly, přišly na řadu donucovací prostředky. Následovala zkouška na alkohol, která ukázala pozitivní hodnotu 2,83 promile,“ řekla Seifertová. 

Muž byl odvezen na záchytnou stanici a přestupkem se bude zabývat správní orgán. Majitel provozovny vyčíslil škody na jeden tisíc korun. 

Fotogalerie
10 fotografií