V sobotu kolem osmé hodiny večer bylo před obchodním centrem na Zličíně pěkné pozdvižení. Mladík (25) se pořádně předváděl, bohužel dost zavrženíhodným způsobem!

Ničil posezení před nákupním centrem a k tomu ještě obtěžoval kolemjdoucí. Ostraha si s výtržníkem nevěděla rady, a proto zavolala na pomoc strážníky. 

Onanoval před strážníky

Když přijela hlídka zjednat pořádek, mladík v tu chvíli seděl na sedačce a v ruce držel svůj penis. Pak začal masturbovat před skupinou lidí. Kolem onanisty byl pěkný binec - převrácené stoly, poházené židle a poničená výzdoba! Na výzvy přivolané hlídky se neobtěžoval reagovat, situaci jen hrotil a strážníkům vyhrožoval.

Video
Video se připravuje ...

Mladík (25) seděl před obchodním centrem v sedačce a masturboval před skupinou lidí. Předtím kolem sebe udělal pěkný binec Městská policie Praha

„Strážníci proti němu museli použít donucovací prostředky a pro podezření z trestného činu výtržnictví ho omezili na osobní svobodě. Zajistili také svědky celé události. Pětadvacetiletého mladíka si následně převzala Policie ČR k dalšímu opatření,“ popisuje mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. 

Fotogalerie
3 fotografie