Žena si v pondělí 10. srpna krátce před polednem v obchodním centru vykládala nákup a kabelku položila na zem. Stačila chvíle nepozornosti, už byl u ní zlodějíček a kabelka byla fuč. Nyní ho hledá policie a žádá veřejnost o pomoc. 

Žena měla v kabelce osobní doklady, platební karty, lékařské zprávy, klíče a jiné osobní věci. Některé věci našla svědkyně ještě ten den na Praze 6. Hotovost, platební karty a lékařské předpisy se ale muži nejspíš hodily - v tašce totiž chyběly.

Video
Video se připravuje ...

Zloděj v nestřežené chvíli sebral ženě kabelku, když vyndávala nákup. Teď ho hledá policie Policie Čr

Tetování na lýtku

Podle policie byl muž ve věku kolem 25 až 30 let a vysoký asi 175 až 180 centimetrů. „Na sobě měl bílé triko s krátkým rukávem značky Adidas s nápisem na hrudi SPR STR, bílé tříčtvrteční kalhoty s logem Adidas, bílé krátké ponožky, černou streetovou obuv a na zádech šedý batoh. Na hlavě pak měl kšiltovku červené barvy, na kšiltu sluneční brýle a okolo krku zavěšená větší černá sluchátka. Na pravém lýtku pak větší tetování,“ popisuje pachatele policejní mluvčí Hana Křížová. 

V případě odsouzení hříšníkovi hrozí až dva roky v base. Podle Křížové muž spáchal hned dva trestné činy, a to krádež a neoprávněné opatření a padělání a pozměnění platebního prostředku. Pokud muže poznáváte, neváhejte a volejte na tísňovou linku 158. Obrátit se také můžete na kteroukoliv policejní služebnu.

Fotogalerie
6 fotografií