Oznámení o polonahé ženě, která sedí ve vozovce, křičí a je zjevně pod vlivem omamných nebo psychotropních látek, jela autohlídka prověřit do Bubenečské ulice v Praze 6,“ popisuje mluvčí Městské policie hl. m. Prahy Jiřina Ernestová. Po příjezdu se docela nestačili divit.

Žena skutečně seděla uprostřed křižovatky. Z určité letargie ji vyrušil až právě příjezd hlídky, před níž se pokusila odejít. „Když ji hlídka vyzvala k prokázání totožnosti a vysvětlení jejího chování, vysypala na zem obsah kabelky, začala se obnažovat a oblečení odhazovat kolem. Klečela na zemi, vykřikovala nesouvislá slova a rozmachovala se kolem sebe,“ líčí Ernestová.
Video
Video se připravuje ...

Spoře oděnou ženu museli v Praze 6 zpacifikovat pražští strážníci. Městská policie hl. m. Prahy

Věci pak nabraly rychlý spád. Žena začala být agresivní a vulgární, jednoho ze strážníků se snažila poplivat a napadnout. „Po pokusu o úder, byla hmaty a chvaty svedena na zem a s pouty na rukou omezena na osobní svobodě do příjezdu vozidla určeného k převozu opilých osob do protialkoholní záchytné stanice,“ líčí mluvčí. „Kvůli silné opilosti se nebyla dotyčná schopna podrobit dechové zkoušce.“

Fotogalerie
4 fotografie