Krvácejícího těla si všiml náhodný kolemjdoucí, který patnáct minut před devátou hodinou večer zavolal na operační centrum IZS. Krátce poté přijela policejní motorizovaná jednotka a jejich velitel, kteří podle informací Aktu.cz nalezenému cizinci poskytli první pomoc. Poté byl poraněný převezen do nemocnice.

Okolí později začali prohledávat policisté se samopaly, dokonce podle serveru Aktu.cz kontrolovali odpadkové koše a procházeli okolní domy. Mluvčí pražské policie Violeta Siřišťová v první chvíli odmítla případ více komentovat: „Na místě si celou věc převzali kriminalisté třetího policejního obvodu. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nemůžeme být v tuto chvíli více konkrétní. Jakákoli další poskytnutá informace by mohla zmařit účel vyšetřování a řádné objasnění případu,“ prozradila mluvčí.

Video
Video se připravuje ...

V pátek večer nalezl kolemjdoucí těžce zraněného muže na chodníku v Molákově ulici v Praze 8. Do prohledávání okolí se zapojili policisté se samopaly. Aktu.cz

O den později však přišla s celkem překvapivým zjištěním. „Podle předběžných informací si zranění muž způsobil sám. Na případu stále pracujeme pro podezření ze spáchání pokusu sebevraždy,” uvedla Siřišťová s tím, že policisté stále hledají svědky události. „Žádáme případné svědky, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali poblíž ulice Molákova v Praze 8, aby se ozvali na linku 158. Děkujeme.”

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Fotogalerie
11 fotografií