Tragický konec má pátrání po pohřešované mamince Zuzce z Prahy. „Ženu v Šáreckém údolí našli kriminalisté přibližně v půl druhé odpoledne bez známek života. Prošetřování si posléze převzali do své kompetence kriminalisté prvního policejního obvodu, kteří v tuto chvíli zjišťují, za jakých okolností žena zemřela,“ uvedl ve středu odpoledne policejní mluvčí Jan Rybanský. 

Tady našli maminku Zuzku:

Průběh vyšetřování dovedl policisty ve středu právě do údolí Šáreckého potoka v Praze 6, což je vzdušnou čarou o 11 km dál, než byla spatřena naposledy. Na místě pátrali kromě vrtulníku také policisté speciální pořádkové jednotky, kynolog i kriminalisté, Zuzanino tělo objevili podle informací Blesk.cz u vodní nádrže Džbán. Koroner byl podle mluvčí pražských záchranářů Jany Poštové na místě ještě v půl šesté odpoledne.

Zuzana nastoupila do tramvaje na Lipanské, mrtvou ji našli o 11 km dál:

Zuzana nastoupila do tramvaje na Lipanské, našli ji mrtvou v Divoké Šárce.
Autor: Blesk.cz

Zuzana V. byla tři dny nezvěstná. Kromě policistů ji hledala zoufalá rodina i přátelé prostřednictvím sociálních sítí. Odešla v neděli v podvečer na jógu, manžela Gustava políbila s tím, že se vrátí v osm večer. To se ale nestalo. Po zesnulé mamince doma zůstaly i dvě maličké děti, pětiletý chlapeček a teprve roční holčička.

Naposledy Zuzanu zachytily bezpečnostní kamery v neděli 14. dubna na zastávce Lipanská na Žižkově, kde v 17:45 nastoupila do tramvaje číslo 9. Pak se po ní slehla zem. Pátrání komplikoval také fakt, že ve spěchu doma zapomněla mobilní telefon a u sebe neměla ani doklady - ty jí totiž krátce předtím ukradli na služební cestě.

Ve čtvrtek policie přišla se závěrem vyšetřování. Zuzana si vzala život sama. „Kriminalisté na místě předběžně vyloučili cizí zavinění na smrti ženy, byla nařízena soudní pitva,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Fotogalerie
22 fotografií