V bezvědomí skončil zaměstnanec Student Agency po útoku neznámého muže posilněného alkoholem. Ten dal ránu do hlavy prodejci lístků a poté z autobusového nádraží na Černém Mostě utekl. V tuto chvíli není jisté, proč k útoku došlo. Policie po muži pátrá.

„Na místě ihned poskytl druhý zaměstnanec napadenému muži první pomoc, byly  přivolány posádky záchranářů a policie,“ upřesňuje tiskový mluvčí Student Agency Aleš Ondrůj.

„K hlášenému napadení zaměstnance, který skončil po útoku v bezvědomí, vyjely dvě naše posádky, včetně lékaře. Lékařka na místě zjistila, že došlo k vážnému úrazu hlavy. Posádky převezly zraněného (23 let) do Nemocnice Na Bulovce,” řekl pro Blesk.cz mluvčí záchranky Matěj Hříbal.

Podle nejnovějších informací tiskového mluvčího Student Agency naštěstí jeho zranění ale tak vážné nebylo a prodejce byl propuštěný do domácího léčení. 

Na místo vyrazili samozřejmě i policisté. „K případu napadení na Černém Mostě, zatím nevím o tom, že bychom pachatele dopadli. Podle našich informací ale byl v doprovodu ženy, pátrání pokračuje“, uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.