Výtečník dokázal kriminalisty pořádně zaměstnat. Ukázalo se, že kradl po celém Domažlicku. Sortiment toho, co mu zůstalo za nehty, je opravdu pestrý.

„V drogerii ukradl pánské parfémy, v květinářství sochu anděla a dřevěnou lucernu. Na čerpací stanici sendvič, bagetu a pivo, které tam ihned po odcizení zkonzumoval. V další prodejně vzal lahev vodky, slivovice a rumu, energetické nápoje, limonády a plechovky piva,“ vypočetla policejní mluvčí Dagmar Brožová s tím, že nepohrdl ani izolačními deskami či cigaretami.

Rozdupané čelní sklo

Pořádný úlet pak předvedl letos v březnu na parkovišti v centru Kdyně. „Bezdůvodně vyskočil na přední kapotu vozidla tovární značky Škoda, nohou prokopl a vyrazil čelní sklo vozidla,“ uvedla Brožová.

Jako bonus rapl ještě urval autu zpětné zrcátko a kopl do předních dveří. Starší pár uvnitř vyděsil k smrti.

Výprask psím vodítkem

Další kousek předvedl, opět ve Kdyni, letos v květnu. Na veřejnosti se tu pohádal s mladším (27) mužem, hádka vyvrcholila potyčkou.

„Nejprve mladší z mužů zasáhl vodítkem na psa staršího, ten mu pak vodítko vytrhl z ruky a začal ho s ním také švihat,“ popsala Brožová. Oba výtečníky museli ošetřit v nemocnici, oba si též vyslechli obvinění z výtržnictví. Starší muž má k tomu na krku i krádeže a poškození cizí věci. Hrozí mu až dva roky v base.

VIDEO: Opilí výtržníci napadli strážníka v obchodním centru v Praze.

Video
Video se připravuje ...

Opilí výtržníci napadli strážníka v obchodním centru Krakov v Praze. Městská policie Praha