Nadšeného chemika měli policisté v hledáčku nějaký čas. Ve velkém vařil pervitin a drogu poskytoval závislým. Nakonec si pro něj došla zásahová jednotka domů do Postřekova na Domažlicku. Tam se strážci zákona nestačili divit.

„Při domovní prohlídce byly nalezeny věci k výrobě drogy pervitin, injekční stříkačky, krystalická látka vykazující přítomnost metamfetaminu, zelená rostlinná sušina a dva samopaly vzor 61 Škorpion se zásobníky,“ vypočetla policejní mluvčí Dagmar Brožová. Zbrojní průkaz muži chyběl...

Do basy nechtěl

Letos v březnu za výrobu drog a nedovolené ozbrojování vyfasoval pravomocných 8,5 roku v kriminále. Tam se ale neobtěžoval nstoupit. „Proto na něj byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody,“ uvedla Brožová.

Nakonec si pro vařiče došli policisté. Drogovou živnost přesunul do Nemanic na Domažlicku a vesele se své oblíbené činnosti věnoval. „V době zadržení dodělával další pervitin a větší množství drogy bylo u něj i nalezeno,“ dodala Brožová. „Perníkář“ tak má další průšvih, už ale sedí za mřížemi.

VIDEO: Takhle letos kriminalisté dopadli dvě organizované skupiny vařičů a dealerů pervitinu.

Video
Video se připravuje ...

Kriminalisté dopadli dvě organizované skupiny vařičů a dealerů pervitinu. policie ČR

Fotogalerie
5 fotografií