Obrovská tragédie postihla v neděli okolo 14. hodiny blízké teprve 11letého hocha. Ten vypadl z okna v 9. patře panelového domu v Heyrovského ulici v Plzni. O případu informovala TV NOVA.

Na místo ihned spěchali záchranáři, kteří chlapce našli ležet v kritickém stavu na trávníku. Dítě bylo převezeno do fakultní nemocnice a případu se ujala policie. Ta s ohledem na věk zraněného odmítla k případu poskytnout jakékoli další informace.

V pondělí měl případ smutnou dohru. Chlapec podle serveru Novinky.cz boj o život v nemocnici prohrál. „Byla nařízena soudní pitva,“ potvrdila policejní mluvčí Michaela Raindlová s tím, že věc nahlásila policii chlapcova babička. Policie celou věc šetří.

V souvislosti s blížícím se koncem roku varují psychologové před tím, že každoročně vzrůstá množství osob, které mohou pociťovat starosti nebo duševní potíže. Pro dospělé funguje široká škála linek důvěry.

Děti a mladí lidé mají možnost obrátit se na krizovou Linku bezpečí, která funguje bezplatně a nonstop. Telefonní číslo je 116 111.