Starší manželé odjeli z domu na týden pryč. Toho záhy využil muž (29) z Tachova, který se jim do baráku vloupal a rovnou i nastěhoval. Dokonce měl i tolik drzosti, že vyměnil zámky u dveří!

„Za pomoci násilí vnikl do domu 20. listopadu a v něm pak pobýval pět dní. V průběhu, si sem zval další lidi,“ řekla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Jenže nezvaný návštěvník nepočítal se všímavým sousedem, který na podezřelý pohyb divných individuí u sousedů upozornil je a následně i policii. „Celkem jsme zadrželi devět lidí, pět v domě, čtyři na ulici,“ řekla Jiroušková.

Při prohlídce domu se pak ukázalo, že se tady scházela parta feťáků. „Zajistili jsme bílou krystalickou látku, která při provedeném testu reagovala jako amfetamin,“ dodala Jiroušková.

Nejen „bydlel“, ale i kradl

Strážci zákona při prohlídce domu za přítomnosti majitelky také zjistili, že muž, který se do domu nastěhoval, také kradl. „Chyběl televizor, stříbrný medailonek, porcelánové hrnečky a další věci celkem za dvacet tisíc korun,“ uvedla Jiroušková s tím, že v domě byl také veliký nepořádek, když všude byly rozházené věci.

VIDEO: Policisté na jihu Moravy zadrželi drogového bosse, prodal přes 80 kilo marihuany.