Znechucení občané upozornili strážníky na starší ženu, která se válela na náměstí v centru Plzně. Hlídka na místě zjistila, že jde o „známou firmu“. Z bezdomovkyně to táhlo jak ze sudu a kvůli přemíře alkoholu ji nohy neposlouchaly.

„Byla navíc celá promáčená od deště a sněhu. Jelikož nekontrolovala své chování, byla převezena na záchytnou stanici k vystřízlivění,“ uvedla Veronika Kuchynková z plzeňské městské policie.

Opravdová „chuťovka“ pak hlídku čekala v jednom z plzeňských fastfoodů. Zaměstnanci strážníky zavolali s tím, že se nějaký opilec zamkl na dámské toaletě a odmítal odejít.

Bylo prakticky nemožné se ke kabince dostat bez toho, aby hlídka nešlápla do výkalů, které opilec rozmazal všude po zemi. „Poté, co hlídka použila univerzální klíč k odemknutí dveří, spatřila jim známého muže, který byl značně znečištěn, byl z něj cítit alkohol a nebyl schopen postavit se na nohy,“ vypočetla Kuchynková.

Opilec měl podlitinu pod pravým okem, strážníci proto na místo zavolali záchranku. Zdravotníci muže ošetřili a kvůli silné opilosti rozhodli o jeho převozu na záchytku.

 

Fotogalerie
2 fotografie