Podle rozsudku si organizováním prostituce přišla na víc než dva miliony korun. Peníze utratila za dovolené či prohrála v hernách.

Dívku  (tehdy 16) měla »pást« dlouhý rok, a to ve spolupráci s její matkou Janou, která si za to již odpykává čtyřletý kriminál. Dívku, která v té době měla minimální sexuální zkušenosti, nafotily v negližé a i v hanbatých pózách, a poté její tělo nabízely jako »zboží« na internetu.

Dívka svým tělem vydělávala žhruba rok a měla i sto klientů měsíčně. Dceru přiměla být chlípníkům po vůli matka pod pohrůžkou, že pokud nebude povolná, bude muset opustit rodinu a už neuvidí své sourozence. Nátlaku se dospívající dívka neuměla bránit, ženy s ní zacházely jako se zbožím.

Sto klientů za měsíc

„V bytě obžalované poskytovala sexuální služby, a ženy se o výdělek nezletilé dělily rovným dílem. Za služby určovaly sazbu tisíc korun za půl hodiny a 1 500 korun za hodinu,“ říká žaloba. Školačka měla i více, než stovku klientů měsíčně…

Odškodné půl milionu

Zmocněnec poškozené dívky řekl, že obě ženy zasáhly do dívčiny integrity a také snížily důstojnost jejího života. Požaduje za to pro dívku půlmilionové odškodné. „Já se necítím vinna,“ prohlásila kuplířka Alena C., i když přiznala, že dívky »pásla«.

Ve svém i pronajatých bytech navíc takto podle obžaloby "podnikala" s další desítkou žen. Na sexuálních službách vydělala přes milion, který utratila v automatech a za luxusní dovolené. Žaloba jí navrhuje sedm let vězení.

VIDEO: Studio Blesk o prostituci v Česku.

Fotogalerie
3 fotografie