„Šel jsem v pondělí z práce a ve sněhu u rybníka v Pustkovci jsem zahlédl podivně barevný papír. Nedalo mi to a šel se podívat, co to je,“ popsal Daniel Zbránek. Na zemi leželo kouzelné vyznání od místního chlapce adresované jeho spolužačce.

„Vzpomněl jsem si na svá dětská léta a říkal jsem si, že těm dětem je možná ztráta dopisu líto a zkusil je hledat. Doma jsem dopis vysušil a zkusil sílu sociálních sítí. Zapojily se desítky lidí!“ pokračoval hasič.

Ještě týž den se ozvaly maminky dětí a dopis mohl být předán do správných rukou. „Terezka byla nadšená, dopis opravdu ztratila,“ má radost hasič, který nejspíše zachránil vznikající dětskou lásku.

 

Vyznání dostala i s prstenem

Oba školáci byli na Valentýna bobovat u rybníka v Ostravě-Pustkovci. Vyměnili si navzájem i valentýnky a právě při zimních radovánkách ji dívka vytratila. „Milá Terezko, jsem moc rád, že jsem tě poznal, jsi hodná a milá, taky i vtipná. Jsem tu pro tebe vždycky. Tvůj Míša,“ vyznal se v dopise chlapec a přilepil pro Terezku i dárek - prstýnek. Díky pozornému hasiči tak nakonec dětská láska může růst dál...

VIDEO: Láska a vztahy v roce buvola: Koho jeho mohutná síla spojí a kde dojde ke srážce?

Video
Video se připravuje ...

Láska a vztahy v roce buvola: Koho jeho mohutná síla spojí a kde dojde ke srážce? Martin Mol

Fotogalerie
6 fotografií