Když jsme v roce 2019 slavili potvrzení koncertu Stinga ve Slavkově u Brna, nikdy by nás nenapadlo, že ho budeme pořádat vlastně třikrát. Mrzí nás, že fanoušci musí tak dlouho čekat, mrzí nás práce, kterou do toho všichni pořadatelé vložili, ale o to více se těšíme na příští rok, kdy se nám naše sny konečně splní,“ reagovala na současný vývoj ředitelka zámku Eva Oubělická. 

Pochopitelně největší debata kolem hudební události roku probíhá mezi fanoušky. Jeden z nich, Tomáš Sovadina, který zakoupil vstupenky i pro rodinu, přitom bydlí prakticky v sousedství zámeckého areálu.

„Nezbývá než věřit, že se koncert uskuteční. Bohužel jsou však v současném stavu společnosti i jiné priority. Snad budeme mít za rok myšlenky i na Stingovu skvělou hudbu,“ svěřil se Sovadina Blesk.cz.

Pořádající společnost Live Nation CZ už vydala oficiální prohlášení včetně nového termínu koncertu. Sting vystoupí na jižní Moravě 25. července 2021. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Fenomén Sting

Gordon Matthew Thomas Sumner (2. října 1951), známý spíš pod svým uměleckým jménem Sting, je anglický hudebník a občasný herec z Newcastle upon Tyne. Než se v roce 1985 vydal na sólovou dráhu, byl hlavním zpěvákem, skladatelem a baskytaristou rockové skupiny The Police.

Zahrál si také postavu Feyda-Rauthy Harkonnena ve filmu Duna Davida Lynche. Pod názvem Broken music vydal Sting vlastní autobiografii, která byla do češtiny přeložena v roce 2004. 

Fotogalerie
5 fotografií