Pokojík je nový »concept store« v Brně. Butik nabízí sezónní kolekci návrhářské dílny Theo a dalších. Tentokrát světu módy ukázali Spotlight fashion show.

V malém prostoru Pokojíku se sešli příznivci stylu. Krátkou módní přehlídku autoři pojali v duchu minimalismu. Malý pokoj, pouze čtyři modelky, jednoduše střižené večerní šaty. Tentokrát z dílny Theo a Marie Mukařovské. Kolekce večerních oděvů jde vstříc současným trendům. Je klasická a jednoduchá. 

Andrea Lojkásková, autorka návrhů, Blesku prozradila: „Vnímám věci zvenčí. Nechala jsem se ovlivnit momentální sezónou. Také mě inspiroval film Nocturnal Animals. Baví mě atmosféra. Tohle je ryze atmosférická věc.“ Zajímavou náladu přehlídka opravdu měla. V malé místnosti se tísnili stylově oblečené modelky, fotografové a blogeři. Každý koho zajímá móda. 

V Pokojíku nechyběla ani brněnská blogerka a především modelka Vanessa Šunderjuk. „Je to minimalistické, hodně trendy,“ hodnotí akci zkušeným pohledem. „Jednoduché černé šaty vypadají vážně dobře. Líbí se mi ta holá záda. Osobně je mám radši víc než výstřihy,“ dodala modelka. 

Podívejte se, jak přehlídku zachytil Blesk:

Fotogalerie
17 fotografií