Kdo bude chtít zamířit na hvězdárnu nebo například na koupaliště na Kraví hoře, musí počítat s pořádnými komplikacemi. Hlavní přístupová cesta k nim je totiž od středy mimo provoz.

Celý rok bude uzavřen úsek Údolní ulice od křižovatky s Úvozem po náměstí Míru. „Náhradou bude jezdit na náměstí Míru autobusová linka x4 z Komenského náměstí po trase trolejbusových linek 38 a 39 na Vaňkovo náměstí a dále po Lerchově na náměstí Míru. Zde se autobus přeznačí na linku 68 a lidé budou moct bez přestupu pokračovat ve směru Tábor, Klusáčkova a Šumavská,“ upřesnila mluvčí brněnského dopravního podniku Barbora Doležalová.

V Brně je tak uzavřena další důležitá dopravní trasa. Kromě prací na dálnicích D1 a D2 v katastru města jsou uzavírky i ve Francouzské ulici, Kolišti, ve Valchařské ulici a v Plotní...!

VIDEO: Tramvaj před pár dny využili hokejisté Komety, aby se dostali na Zelný trh v Brně. V Brně se jedná o hojně využívaný dopravní prostředek. Od května ale neprojede od křižovatky s Úvozem po náměstí Míru, a to po celý rok.

Video
Video se připravuje ...

Šalinou směr Zelňák! Hokejisty Komety dovezla na oslavy tramvaj. iSportTV

Fotogalerie
11 fotografií