„Chceme návštěvníkům nabídnout něco nového, čímž může být nový typ vstupenky. Díky zkušenostem z posledních dvou ročníků vznikla vstupenka T2 Premium, která držitelům nabídne to nejlepší ze závodů,“ uvedl primátor města Brna Petr Vokřál.

Ti, kteří si vstupenku T2 Premium koupí, se dostanou do zázemí, kde bude stan s celodenním občerstvením, mají možnost návštěvy paddocku, vstup na přírodní tribuny i pohled ze sedadlové tribuny T2. „Třídenní vstupenka stojí 7990 korun a v prodeji jich bude jen omezený počet,“ upřesnil tajemník Spolku pro GP ČR Brno Adam Svoboda. 

K dostání jsou lístky na přírodní tribuny Silver, opravňující ke vstupu na čtyři přírodní tribuny Masarykova okruhu, i vstupenky Gold ideální pro volný pohyb po všech přírodních tribunách a průchod areálem i shopping zónou, stejně jako vstupenky Junior a Senior. Nejlevnější vstupenka stojí 1550 korun.

Všechny typy vstupenek jsou nyní za zvýhodněné ceny. Zájemci tak mohou ušetřit až 25 % oproti nákupu na místě,“ vysvětlil Svoboda. Velká Cena Brna se pojede v prvním srpnovém víkendu.

VIDEO: Zájemcům o motocykly začal ve čtvrtek na brněnském výstavišti Motosalon. Představují se na něm všechny známé světové značky.