Podvodnice si zasedla na učitelku (62) svého syna, kterou dokázala deptat desítkami zpráv ve dne i v noci. „Neustále naléhala, prosila nebo vyhrožovala, například i tím, že kvůli tomu, když jí poškozená nepůjčí peníze, bude muset dát nejmladšího syna do dětského domova,“ poznamenala k otřesnému případu policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Kvůli zdůvodnění půjček si neváhala vymyslet nejbizarnější výmluvy. „Uvedla mimo jiné nemoc syna, náhlý vznik dluhu na elektřině, nutnosti likvidace štěnic v bytě a následné deratizaci, stěhování, její zdravotní komplikace až po nutné úhrady advokátovi v Německu řešícího dědictví po zesnulém otci, ze kterého měla půjčky splácet," řekla policistka.

Učitelka zkolabovala

Psychický nátlak i vysoké půjčky zapříčinily, že dvaašedesátiletá pedagožka skončila v rukou lékaře. Nešťastná učitelka se dokonce kvůli půjčkám vychytralé podvodnici sama zadlužila!

„Naštěstí kamarádka nešťastnou ženu přesvědčila, aby zamířila na policii a celý případ ohlásila,“ upozornila mluvčí.

Zkoušela obalamutit i policisty

Podvodnice byla natolik otrlá, že lhala i policistům. Když zjišťovali, kde peníze skončily, přišla s další výmluvou, že je použila na splácení dluhů svého staršího údajně drogově závislého syna, který nepracuje.

Kriminalisté ale rychle zjistili, že jde jen o další bajku mazané podvodnice. Syn obviněné pracuje, s drogami si nikdy nezadal a nemá dluhy. Právě naopak. I po něm jeho matka požadovala půjčku.   

Ženu, která už měla v minulosti patálie se zákonem, poslal soudce bez váhání do vazby.

VIDEO: Bezcitná podvodnice okradla na jižní Moravě stařenku o 25 tisíc korun.