Informace o nepravosti stránky potvrdily televizi dvě ženy. Ty byly členkami skupiny, do které měli přístup jenom vybraní a schválení členové. Prý poslaly částku na účet, který byl uveden na Facebooku. Jenže nikdo jim už nechtěl doložit faktury, kam peníze putovaly. Jejich žádost byla údajně zamítnuta hned několikrát.

Zda byla sbírka podvodem, se nyní zjišťuje. Byla však již přerušena. Tragickou smrt malé holčičky označila matka (17) za následek očkování „Byla na očkování vakcínou Priorix. Dopoledne byla unavená, tak usnula, spala zhruba dvě a půl hodiny. Pak se vzbudila a já jí změřila teplotu a dala oběd. Chtěla mlíčko, tak jsem jí ho dala a usnula,“ napsala matka.

„Otočila se na bříško a nosánkem do duchny, tak jsem ji nechala spát… Pak jsem tam došla a ona nedýchala. Šla jsem pro pomoc a ona už nedýchala. Prý jsem ji našla mrtvou,“ srdceryvně líčila matka. Jenže pak se ukázalo, že je vše nejspíš jinak. Matku totiž obvinila policie z vraždy vlastního dítěte. Podle dostupných informací malou holčičku udusila.

Fotogalerie
6 fotografií