„S lítostí v srdcích oznamujeme všem přátelům a známým jedné stopy, že nás opustil dlouholetý kamarád, podporovatel všech různorodých akcí Tomáš,“ stojí na facebookových stránkách klubu Moto Mutěnice.

Zpráva je o to smutnější, že Tomášovi nebylo ještě ani 33 let. „Zasahovali jsme u dvou mladých mužů. Jednoho z nich v bezvědomí se podařilo oživit a převézt na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Brně. Druhého při vědomí převezli záchranáři do břeclavské nemocnice,“ řekla k případu mluvčí záchranky Michaela Bothová.

Bohužel v pondělí večer přišla ta nejsmutnější zpráva, Tomáš v nemocnici na následky otravy zemřel.

Čtyři malé dcerky

Smrt nejvíce zasáhla jeho manželku, se kterou měl čtyři malé dcerušky. Nejmladší se přitom narodila teprve kolem Vánoc. Rodině přišly prostřednictvím sociálních sítí stovky kondolencí. 

„Byl to kluk plný elánu, dobré nálady a pro každou srandu a samozřejmě milující manžel, otec i syn,“ píší dál kamarádi.

„Obrovská rána, ještě nedávno jsme si domlouvali projížďku na jaro, mrzí mě to! Kámo, měl jsi nejnabušenější mašinu. Odpočívej v pokoji,“ stojí v komentářích pod uveřejněným parte. „Super chlap, pohodář.“

Poslední jízda

Poctu chtějí motorkáři vzdát Tomášovi tuto sobotu od 13.30 při spanilé jízdě od mutěnické benzinky. „Tímto bychom Vás chtěli poprosit o hromadný doprovod Tomáše na jeho burácející cestě v jedné stopě tam nahoru,“ stojí na profilu. Motorkáři myslí také na jeho ženu a holčičky, pro které chtějí uspořádat sbírku.

VIDEO: Děsivé video nehody: Motorkář Lukáš přežil jako zázrakem. „Měl jsem ku*va štěstí!“