Všechny zmíněné parametry do puntíku splňuje, a v mnoha ohledech i výrazně překonává, nový smartphone vivo V40 SE. S tímto telefonem střední třídy můžete dát sbohem kompromisům a přivítat styl, funkce a výkon na úrovni prémiových zařízení.

Díky 6,67palcovému AMOLED displeji s obnovovací frekvencí 120 Hz, zabudovanou čtečkou otisků prstů a maximálním lokálním jasem až 1800 nitů je tento telefon jednoduše nepřehlédnutelný. Svůj podíl má na tom také elegantní provedení zadního krytu. Ten je vyroben buď z kompozitního plastu v perleťově černé barvě nebo z jemné veganské kůže Eco Fiber ve světle fialové barvě se speciální povrchovou úpravou odolnou proti běžnému ušpinění, například při vaření nebo zpocených prstech. 

Zadní stranu telefonu doplňuje trojice fotoaparátů, která spolu s přední 16 Mpx kamerou propůjčuje smartphonu mimořádné fotografické vlastnosti. Podobně jako u dražších modelů značky vivo si také model vivo V40 SE dává záležet na to, aby každý důležitý moment v životě zachytil v jasných a ostrých barvách. Poradí si přitom i s nočními fotkami a nabídne bohatou škálu efektů a nastavení fotoaparátu pro dokonalý záběr.

O dostatečný výkon při práci, hraní her či sledování digitálního obsahu se postará výkonný čipset Qualcomm Snapdragon 4 druhé generace spolu s 8 GB operační paměti a funkcí Extended RAM, která přináší rozšíření operační paměti o dalších až 8 GB pro plynulý multitasking.

Díky baterii s dlouhou výdrží a mimořádně rychlému nabíjení FlashCharge budete mít jistotu, že tento nový smartphone vždy zvládne udržet krok s vaším životním tempem. I při úplném vybití telefonu se na polovinu kapacity baterie dostanete za méně než 25 minut a budete moci znovu vyrazit mimo domov. Pro větší klid a ochranu při nabíjení telefonu je vivo V40 SE vybaven chytrým systémem nabíjení přes noc a regulací teploty. Společnost vivo také navíc garantuje, že celková kapacita baterie neklesne pod 80 % ani po 4 letech používání.

Vyhrajte s novým telefonem také skvělý zážitek

Pokud se rozhodujete pro nákup tohoto špičkového telefonu a jste zároveň sportovním fanouškem, neměli byste svůj nákup odkládat. Společnost vivo totiž u příležitosti evropského fotbalového šampionátu UEFA EURO 2024 spustila soutěž o 10 zájezdů pro dva na zápas Česka s Portugalskem s dopravou a ubytováním.

Pro šanci získat tuto výhru stačí zakoupit telefon vivo V40 SE v období od 19. dubna do 24. května u vybraných lokálních obchodních partnerů společnosti vivo a registrovat se do soutěže.

Vivo V40 SE vstupuje na český trh 8. dubna s atraktivní zaváděcí cenou 5999 korun po zadání slevového kódu vivo1000 u vybraných obchodních partnerů. K nákupu navíc získáte jako dárek nabíjecí adaptér FlashCharge 44W, který už není součástí balení. Akce platí do konce dubna.

Autor: vivo