Svůj první saunový svět otevřela Saunia v roce 2013, během následujících let přibylo postupně dalších 6 poboček a od roku 2019 do dnešní doby provozuje dohromady 16 poboček. Po dvou letech covidových omezení se opět naplno rozběh expanzní plán. Aktuálně se připravují projekty několika desítek poboček v České republice i zahraničí.

K financování svého rozvoje vydala dluhopisy Saunia již několik emisí dluhopisů. Ty jsou vždy spláceny v řádných termínech, celkově již byly od března 2021 splaceny emise ve jmenovité hodnotě bezmála 270 milionů korun. Naposledy splatila Saunia v únoru letošního roku emisi svých dluhopisů v celkové jmenovité hodnotě 24,85 milionu korun. To lze považovat za jednoznačně pozitivní signál při rozhodnutí investovat do dluhopisů Saunia. 

Díky pozitivním zkušenostem investorů s nastavením dluhopisů a jejich vyplácení, se investoři Saunia dluhopisů opakovaně vracejí, a také se připojují investoři zcela noví. Investování do dluhopisů Saunia je podloženo možností přímé zkušenosti s produktem společnosti, do kterého se investuje. Každý z investorů může nejen vyzpovídat investiční poradce, ale také má možnost sám si vyzkoušet služby saunových světů Saunia a navštívit některou z 15 poboček v ČR.

Plány společnosti na další období jsou jasné: rozvíjet stávající pobočky, ale také realizovat expanzní plán a otevřít pobočky nové, jak v ČR, tak v zahraničí. Pro tento účel budou k dispozici další emise dluhopisů Saunia, které již opakovaně přinesly řadě investorů zisk.