Co při výběru peněženky určitě zohlednit? 

Při výběru pánské peněženky si jako první otázku položte následující: Kdo vlastně bude jejím nositelem? Jedná se o sportovce, pro kterého je aktivní životní styl samozřejmostí? Nebo se jedná o businessmana, který oceňuje kvalitu a eleganci? Podle tohoto kritéria velmi snadno zúžíte široký výběr peněženek na https://eobuv.cz/c/doplnky/galanterie/penezenky/panske-penezenky. Pro sportovce jsou perfektní menší peněženky na suchý zip, které se vejdou do kapsy sportovních kalhot i malé ledvinky. Elegantní peněženky by měly být v první řadě z kvalitního materiálu. 

Naprostým evergreenem jsou samozřejmě ty kožené. Na vás už je, zda dáte přednost leštěné hladké kůži, případně jakémukoli jemnému vzorování. Kožená peněženka je perfektní investice – je odolná, a tak svému majiteli bude dělat velkou radost po dlouhou dobu! Dalším měřítkem pro úspěšný výběr peněženky je její velikost. Velká peněženka je vhodná pro každého, kdo je zvyklý v ní nosit vše – od vizitek přes platební karty, věrnostní kartičky do obchodů až samozřejmě po peníze. Tyto peněženky jsou vybavené mnoha přihrádkami a není problém do nich dát opravdu velké množství věcí. Hodí se pro ty, kteří mají ve zvyku nosit s sebou tašku nebo kabelu, do které svou peněžnku umístí. Ve vnitřní kapse saka by totiž peněženka těchto rozměrů mohla způsobovat vypouklé místo.

Menší peněženky se naopak hodí pro ty, kterým stačí kartička občanského průkazu, případně řidičáku a využívají ji skutečně primárně na peníze. Takovou peněženku pak snadno zaparkujete jak do vnitřní kapsy saka, bundy, tak i třeba do zadní kapsy džínů. Je nesmírně praktická a není nutné pro její nošení nosit navíc ještě tašku. 

Autor: Envato Elements

Milovníci značek – zbystřete!

Patří budoucí majitel peněženky mezi milovníky nějaké konkrétní značky? Pak máte téměř vyhráno! Výrobci peněženek svá loga samozřejmě velmi rádi ukazují a peněženky nejsou výjimkou, kterou k tomu využívají! Guess, Pierre Cardin nebo třeba Tommy Hilfiger patří jednoznačně mezi elitu v elegantním provedení! Vans, Adidas a Levi's zase ke sportovním kouskům. Je jen na vás, jak moc velké logo zvolíte! Velmi zajímavé jsou také kousky Karl Lagerfeld. Ty dokonce můžete sladit s dámskou variantou peněženky. Kabelka Karl Lagerfeld na Eobuv.cz je pak už jen třešničkou na dortu!

Perfektní volbou mohou být také sady s peněženkami. Jejich jednotlivé součásti spolu dokonale ladí a tvoří tak perfektní kombinace! V sadě můžete peněženku koupit například s páskem, přívěskem na klíče, nebo třeba kapsou na vizitky. Tyto dárkové krabičky jsou zkrátka výborný dárek pro každého muže!