Jak nosit módní crop top?

Dámský crop top mohou ženy nosit na tisíc způsobů. Velmi se hodí k pohodlným džínům v slim fit i v regular fit provedení. Také jsou skvělé kombinace crop topu se sukní. Vsadit můžete na plisované či trapézové. Na jaře i v létě budou opravdovým trhákem. Dámský crop top pak ženy s oblibou kombinují i s legíny. Ať už si vyberete jakoukoli kombinace, je důležité, aby vám módní crop top seděl tzv. na míru. Také by měl korespondovat s typem vaší postavy. Tento módní kousek se hodí pro ženy s postavou ve tvaru hrušky nebo přesýpacích hodin. Naopak by se mu měly vyhnout dámy, které mají postavu ve tvaru jablka. Pokud si chcete do svého šatníku pořídit opravdu kvalitní kousek, vsaďte na značku House. Zde s výběrem oblečení nešlápnete vedle. House Brand patří pod polskou skupinu LPP, která módě zkrátka rozumí.

Autor: LPP Czech Republic, s.r.o.

Jaké barvy crop topu budou v sezóně jaro/léto in?

Abychom náš outfit vyšperkovaly do posledního malého detailu, měly bychom se orientovat v trendy barvách pro danou sezónu. V té letošní budou hrát prim přírodní a pastelové odstíny. Tmavě modrý, svítivě žlutý i pistáciový dámský crop top tak bude dobrou volbou. Vyhýbat se pak nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Jak je známo, černá i bílá jsou barvy univerzální a z módy nevychází. Podívat se můžete např. na nabídku výše zmíněného e-shopu. Také dámský crop top House seženete v nejrůznějších barevných variantách. Vždy tak bude záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu.

Jaké módní doplňky zvolit ke crop topu?

Ke krátkému tričku se velmi hodí kabelky přes rameno, ale i baseballové čepice nebo smart hodinky. Outfit můžete doplnit i mladistvými sneakersy v nízké či ve vysoké podobě. Nezapomínejte však na to, že by vaše obuv a doplňky spolu měly ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou. Módní pravidlo říká, že hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se totiž váš outfit vkusně sjednotí. Na široký výběr crop top triček koukněte i sem: https://www.housebrand.com/cz/cz/zena/obleceni/tricka-topy.