Radost sdílejte až po návratu

Neříkáme, že se nemáte na dovolenou těšit. Ale měli byste se mírnit ve sdílení tohoto nadšení na veřejnosti. Takže žádné vyzrazování termínu nebo délky pobytu. Takové informace si nechte jen pro své nejbližší.

A to platí i pro sociální sítě. Fotky z dovolené se tam budou vyjímat i po jejím skončení. Zloděj totiž nepotřebuje dárek v podobě neúmyslného pozvání do osiřelého bytu.

Doma to musí žít

Jedete na delší dobu? Nedejte to znát. To znamená žádné zatažené žaluzie a závěsy. Naopak se se sousedy nebo blízkými domluvte na pravidelném vybírání poštovní schránky. Ideálně jim dejte klíče a požádejte je, zda by vám nemohli odpoledne pootevřít okno na ventilačku, nebo večer na chvíli zapnout televizi. Vaše domácnost tak bude působit stále obydleně, což případné zloděje určitě odradí.

Ochranu zajistí bezpečnostní dveře

Základním prvkem, na kterém stojí a padá zabezpečení vaší domácnosti, jsou dveře. Bezpečnostní dveře vám dopřejí potřebný klid. V 95 % případů totiž zloděj do bytu pronikne právě přes vchodové dveře. Není proto dobré mít jen tak nějaké.

Autor: HT DVEŘE s.r.o.

Obyčejné dveře jsou pro lupiče lahůdka, kterou překonají i za pár vteřin. A to určitě nechcete. Bytové bezpečnostní dveře naopak budí respekt už od pohledu a zloději si moc dobře rozmyslí, jestli se do jejich překonání budou vůbec pouštět.

Investujte do bezpečnostních dveří do bytu

Pořídit si bezpečnostní dveře sice není nejlevnější záležitostí, ale opravdu se to vyplatí. Získáte díky nim totiž hned několik výhod:

  • Dveře s bezpečnostní třídou 3 nepodlehnou nejpoužívanějším nástrojům jako jsou šroubovák, páčidlo nebo třeba ruční vrtačka.
  • Díky bezpečnostním trnům není možné dveře vysadit.
  • Kvalitní bezpečnostní dveře obsahují až 15 zamykacích bodů.
  • Kromě bezpečí získáte i skvělou tepelnou izolaci, protihlukovou a protipožární ochranu.
  • Vyrábí se ve spoustě dekorů, vždycky si vyberete.

Autor: HT DVEŘE s.r.o.

Najděte dobrého dodavatele Jdete do toho? Dobře děláte. Jen si dejte pozor na to, ať si dveře koupíte od specializovaného dodavatele. Špičkovou kvalitu za dobrou cenu vám nabídne třeba česká společnosti HT dveře. Má pobočky po celé republice, rádi vám tu poradí a nachystají nabídku na míru.

Nenamontují vám bezpečnostní dveře do stávající zárubně, ale přivezou novou, která bude ke dveřím perfektně přiléhat. Bezpečnostní dveře vás tak budou chránit před lupiči během zimní i letní dovolené po spoustu let.