Výběr nového telefonu není v dnešní době vůbec snadnou záležitostí a je dobré jej nepodcenit. Vždyť nás telefony provází prakticky každý okamžik našeho dne a jsou často také naším diářem, kanceláří, a především albem vzpomínek na výjimečné okamžiky, které nás v minulosti potkaly. Právě tyto jedinečné momenty chceme mít vždy ostré a ve všech směrech perfektní, abychom se k nim i po letech mohli vracet.

Autor: vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Pokud hledáte chytrý telefon, který posune vaše fotografie a videa na novou úroveň, sáhněte po novém vivo X80 Lite. Tento nejnovější smartphone přitáhne pozornost vašeho okolí svým elegantním tenkým tělem se speciálním zadním skleněným panelem, který reaguje na UV záření a zobrazuje pod různými úhly různé barvy od zlaté po červenooranžovou. Mnohem více ale tento elegán s duší fotografa skrývá uvnitř.

Vy jste v pohybu, vaše fotky zůstanou stabilní

Smartphone vivo X80 Lite dokáže všechny okamžiky zachytit výjimečně ostře a jasně. Pomáhá mu v tom zadní 64Mpx fotoaparát a především optická stabilizace obrazu, díky které můžete dát sbohem neostrým a rozmazaným záběrům. Ať už chcete zachytit v pohybu své členy rodiny nebo třeba zvířecí mazlíčky, nebo natáčíte video z venkovního tréninku, můžete se spolehnout, že výsledný záběr bude vždy perfektně ostrý a vy si budete moci připomenout výjimečné chvíle kdykoliv budete chtít.

Díky celé řadě fotografických režimů můžete také smartphone přizpůsobit prakticky jakékoliv situaci a přiblížit se kvalitou svých snímků zase o krůček blíž práci profesionálního fotografa.

Autor: vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Milovníky selfie snímků potěší také přední 50Mpx fotoaparát s funkcí automatického ostření a režimem Noční portrét. Díky této kombinaci si už nemusíte dělat hlavu se světelnými podmínkami. Zkrátka vytáhnete telefon z kapsy či kabelky a okamžitě pořídíte jasné a ostré fotky či videa.

O plynulý chod veškerých aplikací či mobilních her se postará výkonný procesor MediaTek v kombinaci s rychlou operační pamětí. Pokud máte rádi telefon neustále v pohotovosti, potěší vás rychlé 44W nabíjení FlashCharge, díky kterému nabijete telefon na 61 % výdrže už za půl hodiny.

Výhodná cena

Model X80 lite si mohou zákazníci pořídit za 10 999 Kč. K nákupu obdrží fotbalový míč vivo jako dárek. Proč míč? Vivo je totiž hrdým partnerem mistrovsví světa, které proběhne letos v listopadu v Kataru.

Více informací naleznete na stránkách nebo na instagramu.

Autor: vivo Mobile Communication Co., Ltd.