Každý měsíc v pohodě. S radostí si teď může zamnout ruce sázející Extra renty od Sazky, kterému se v pondělí 19. září večer obrátil život vzhůru nohama. Stačilo online vsadit čtyři sloupce vlastních čísel za stovku. Vložená kombinace se ukázala jako mimořádně šťastná, protože přesně stejná čísla vypadla z generátoru náhodných čísel.   

Život v pohodě

Pravidelná měsíční renta jsou otevřené dveře ke spokojenému životu. Výherce Extra renty nemusí litovat, že prošvihne něco důležitého, co si vysní. Snadno změní sny ve skutečnost. Připravili jsme ultimátní seznam plánů a nápadů, kterým se s vyhranou rentou v kapse vychází snadněji vstříc.

1. Poznat svět

Vidět, co se děje za humny, možná na chvíli zout boty turisty a okusit život v cizině

2. Pečovat o sebe.

Sportovat, co hrdlo ráčí, jíst jen nejkvalitnější potraviny, nebo podstoupit vysněnou operaci nosu. Nezáleží na názoru nikoho dalšího, v péči o sebe známe své sny sami nejlépe.

3. Nebydlet u rodičů.

Brát každý den za kliku od vlastního vysněného bydlení je jednoduše slast, kterou umí ocenit jen ti, co ji zažijí.

4. Mít práci snů.

Dělat pro radost, ne jen pro peníze. Co to bude za profesi, víte pravděpodobně už od školky.

5. Učit se.

Umět sushi jako japonský šéfkuchař nebo nasát rady o závodění přímo od profíků na okruhu? A co teprve naučit se odpočívat. Nic snadného, ale trénink se vyplatí.

6. Přepsat vlastní dějiny.

Napsat knihu a vydat si ji nebo investicí nakopnout vysněný byznys. To jsou cesty, jak proměnit denní snění v realitu.  

Pohádkové pondělí

Takhle povedený start nejen do nového týdne, ale i do dalších dvou dekád života si zářijový výherce možná ani nepředstavoval. Výhra v loterii Extra renta v prvním pořadí znamená 24 000 000 Kč. Ty je možné nechat si vyplácet hezky pravidelně jako měsíční rentu sto tisíc korun, nebo si je odnést jednorázově. Záleží jen na snech a přáních šťastného výherce.

Hraj s rozumem | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.