Slavii budou chybět v minulém zápase vyloučený Eduardo Santos a ve víkendovém zápasu zraněný Ewerton. Domácí kouč nemůže spoléhat na služby Verbiče, který nemůže být na soupisce a již zmiňovaného Palaciose.

Jiří Trpišovský věří, že jeho tým náskok udrží a bude tak mít šanci poprat o účast v základní skupině Evropské konferenční ligy pravděpodobně s polským Rakówem, který vyhrál první zápas na půdě Trnavy 2:0.

Dle bookmakerů Betana je Slavie jednoznačným favoritem na postup i vzhledem k výsledku prvního zápasu a bohatým zkušenostem Slavie v evropských pohárech z posledních. Kurz na její postup je 1.12. Veškeré kurzy najdete na www.betano.cz.

Panathinaikos vstoupí do zápasu s útočnou taktikou a jeho obrana tak bude zranitelnější. Proto se jako zajímavěji jeví speciální sázka Betana na to, že oba týmy dají gól, nebo padne více než 2.5 gólu v kurzu 1.75.

Využít můžete také Betano Bet Builder, který vám umožní kombinovat různé příležitosti z tohoto zápasu na jednom tiketu a je dostupný také pro live sázky.