Park je rozdělený na vnitřní a venkovní část. Venkovní část je otevřená od jara do podzimu, vnitřní část celoročně. Navštívit park lze tedy za každého počasí a v každé roční době.

Vnitřní část je klimatizovaná a nachází se v ní přes 40 atrakcí. Najdete zde autodrom, prolézačky jako opičí komín nebo ptačí budky, trampolíny, skluzavky, lodičky, bludiště, ohromný 14patrový labyrint, podzemní nory nebo třeba veliký skákací polštář. Většinu atrakcí si mohou užít nejen děti, ale také jejich rodiče. Odvážní mohou navštívit Čapí oko, vyhlídku ve výšce 22 metrů, na kterou se lze dostat jen po schodech. Zážitek z vyhlídky umocní skleněná podlaha. Pro návrat z výšky lze využít nejdelší vnitřní tobogán v Česku (38 metrů dlouhý).

Pro menší děti (do 4 let) je zde oddělení „Mláďata“. Pro Mláďata je připraven velký kuličkový bazén, malá skluzavka, prolézačky, dřevěná kuchyňka či obchod, hrací kostky a spousta dalších hraček. Maminky nejen nejmenších jistě ocení malou kavárničku, která se zde nachází.

Zábava pro každého

Venkovní část nabízí 15 atrakcí. Dominantou je ohromný vodní svět, kde si za pomocí různých čerpadel, šroubů, stavidel, tůní, jezírek nebo vodních kol, vyhraje úplně každý milovník vodní říše. Pro soutěživé je tu možnost si zazávodit na autodráze pro šlapací autíčka. Odvážlivci mohou zkusit seskok z výšky až 4 metrů do vzduchového polštáře. Hlava se zatočí z obřího kolotoče, na kterém se může naráz zabavit až 30 dětí. Mezi dalšími venkovními atrakcemi najdete gejzíry, houpačky, skluzavky, tunely i prolézačky. I venku najdou svůj koutek menší děti, na které tu čeká Pohádkové království.

Autor: IMOS facility, a.s.

Občerstvení na jedničku

Při řádění na atrakcích vám jistě vyhládne. Kromě zmíněné kavárny je v BRuNU také jídelna Zobka a restaurace Hnízdo. Zobka nabízí rychlé občerstvení bufetovou formou. Restaurace Hnízdo uspokojí i náročnější strávníky, kteří chtějí v klidu posedět a vychutnat si výborné jídlo.

V BRuNU se rozhodně nebudete nudit! V parku je možno pořádat kromě rodinných výletů i narozeninové oslavy či teambuildingy. Přímo u parku jsou 2 neplacená parkoviště, takže zaparkujete bez potíží. Tak hurá do BRuNA!

www.brunofamilypark.cz

Kigginsova 2, Brno-Slatina