O kolik můžete žádat a na jak dlouho  

Celý produkt je postaven tak, aby pomáhal řešit nečekané situace jako je rozbitá chladnička či pračka, nedoplatky za energie, které je obvykle nutné uhradit do 14 dní, nebo třeba jednorázový pokles příjmu kvůli nemoci. S malou půjčkou do výplaty tak můžete získat od 1 000 do 10 000 Kč, což by mělo stačit na většinu běžných výdajů, jaké je obvykle možné pokrýt z jedné mzdy.

A kdo nebankovní úvěr řádně vrátí, čeká ho při opakovaném využití služeb až dvojnásobný úvěrový rámec; de facto tak budete mít finanční rezervu až 20 000 korun kdykoliv po ruce. Co se týče splatnosti, tak je nastavena na 5 až 30 dní a s přesností po jednom dni si můžete zvolit, za jak dlouho rychlou půjčku do výplaty vrátíte.

Jaké podmínky má půjčka do výplaty  

Není nutné dokládat první poslední, ani vyplňovat kvanta formulářů. De facto stačí, když vyplníte jeden jediný a přiložíte k němu kopie dvou dokladů. Pro úplnost ale připomínáme i to ostatní, co je třeba k úspěšné žádosti o půjčku do výplaty:

  • plnoletost (věk minimálně 18 let)
  • dva doklady totožnosti (OP a k němu ŘP nebo cestovní pas)
  • pravidelný příjem (lze doložit potvrzením / daňovým přiznáním nebo výpisy z účtu)
  • bankovní účet vedený na vaše jméno
  • platné telefonní číslo a emailovou adresu  

Získáte ji, ať je všední den či víkend  

Některé situace o sobě zkrátka nedávají vědět předem, ačkoliv vyžadují okamžité řešení. Třeba rozbitá chladnička je záležitost, která nepočká ani přes noc. Půjčka před výplatou je proto poskytována 7 dní v týdnu, tedy včetně soboty a neděle, kdy vám pracovníci dají do 5 minut vědět, zdali a kdy peníze dostanete. Díky okamžitým platbám je totiž možné posílat finanční prostředky kdykoliv v rámci vteřin.