Moderátorka Iva Kubelková (44) nedá dopustit na ošetření vlastní plazmou a také ošetření kyselinou hyaluronovou, která intenzivně hydratuje a vrací ztracený objem. „Nechtěla jsem pořád vysvětlovat, že za mračivkou na čele není žádné trápení. Výplň kyselinou hyaluronovou ji na počkání vyřešila,“ prozradila Iva Kubelková o oblíbené proceduře.

Iva Kubelková ví jak na vrásky na čele
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Přirozenost především

Herečka Ivana Jirešová (44) si za pomoci správně aplikovaného botoxu nechala odstranit hlubší vrásky na čele, které ji zbytečně dělaly starší a unavenou. „Pro paní Ivanu bylo důležité, aby i po zákroku zůstala zachovaná mimika, kterou ve své profesi potřebuje. Tento zákrok je rychlý, téměř bezbolestný a bez nutnosti rekonvalescence. Je ideální prevencí vrásek v oblasti čela i kolem očí. A skvěle funguje i ve vyšším věku, kdy zamezuje dalšímu prohlubování vrásek,“ vysvětluje MUDr. Zuzana Macková z Kliniky YES VISAGE.

Ivana Jirešová chce zachovat svou přirozenost
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Čtyřicet plus nemusí být problém

„V případě, že vaše pleť uvadá, nosoretní vrásky jsou hlubší a koutky úst začínají klesat, pak je ideální kombinace s niťovým liftingem. Nitky se vstřebají a zanechají jen zpevněný obličej,“ vysvětluje MUDr. Sylvia Krajčová.  Takové zpevnění čela a zvýraznění kontury rtů absolvovala i herečka Alice Bendová (47). „Je pro mě důležité vypadat dobře, ale zároveň přirozeně. A to tyto zákroky splňují, není se čeho bát,“ říká Alice Bendová.

Alice Bendová vyzkoušela niťový lifting
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Více o zákrocích na www.yesvisage.cz.

Simona Krainová (48) pleť pravidelně vyživuje plazmaliftingem. „Je to můj elixír mládí. Chodím také na botox, jde o běžný zákrok, ale aby výsledek vypadal přirozeně, je důležité vědět, kdo s ním pracuje. Proto jsem na Klinice YES VISAGE, kde všechny zákroky dělají s citem pro přirozenost,“ netají se Simona.

Simona Krainová je velkou příznivkyní plazmaliftingu
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Ve skvělé kondici i v padesáti či šedesáti

Nejen tvář, ale i krk, dekolt či ruce umí prozradit věk. Se správnou péči si ale hravě „umáznete“ i deset let. O své ruce se pomocí kyseliny hyaluronové v kombinaci s plazmou příkladně stará i fantasticky vypadající herečka Zdena Studenková (67).

Zdena Studenková stejně jako o tvář pečuje i o ruce
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Zázračný laser pro všechny

Nejmodernějším laserem v Česku nechala zmizet první vrásky a žilky i zpěvačka Tereza Kerndlová (35). „Laser Fotona SP Dynamis PRO vyřeší lifting, jizvy, pigmentace, znaménka, chloupky, chrápání či zpevnění vagíny, a to vše neinvazivní cestou," vysvětluje Tereza Gabryšová. Více o nejúčinnějším laseru na www.yesvisage.cz/laser.

Tereze Kerndlové pomohl laser
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Kam (nejen) za omlazením 

Toužíte po změně? Mnohdy je to snazší, než si myslíte. Důležitou volbou je konzultace u správného odborníka. I vy můžete vybírat z více jak 300 profesionálních služeb a stát se jedním z 30.000 spokojených klientů, které pětihvězdičkově recenzovaná Klinika YES VISAGE ročně obslouží. Navíc od roku 2020 s vítězným titulem Nejdůvěryhodnější značka estetické kliniky v největším nezávislém spotřebitelském hodnocení.

Více na www.yesvisage.cz