Mobilní telefon jako luxusní doplněk

Dnešní mobilní telefony září mnoha barvami a tvary. Záleží jen na vás, jak sladíte s vaším outfitem nebo osobností. Telefony prémiové třídy jsou opravdovými vybroušenými diamanty v kategorii. Díky lehkým liniím perfektně padnou do ruky, jednoduše se ovládají.

Telefonovat diamantem? Proč ne! Chytrý telefon HONOR 50 to zvládne a možná vyhrajete i dovolenou
Autor: Honor

Horká novinka v prémiové kategorii mobilních telefonů,  HONOR 50 je k dostání v nádherných barevných provedeních, stylové a zářící Frost Crystal, která připomíná odlesky dokonalého křišťálu, módní tlumené zelené Emerald Green nebo elegantní a temné Midnight Black.

Prémiová výbava pod kapotou

Mobilní telefon HONOR 50 není jen opravdu vyvedený stylový kousek. Má hned celou sadu fotoaparátů, s hlavním 108MPx. Navíc umí natáčet videa v opravdu profesionální kvalitě. Dokážete si představit natáčet zároveň selfie na přední kameru a ještě zabírat někoho kolem na zadní kameru? Tohle je skutečná příští generace natáčení a navíc v kompaktní velikosti mobilního telefonu. Telefon zvládne také rovnou při natáčení přidat obrázek. To se hodí určitě všem, kteří natáčí různé návody a tutoriály. Rychlonabíjení už také není hudba budoucnosti. Tenhle mobilní telefon dobijete za 20 minut až na 70 %!

Už se nemůžete dočkat, až ho budete mít doma? Jen do 14. 11. je právě teď u všech českých prodejců jen za bombastickou startovací cenu, od 11 490 Kč!

Telefonovat diamantem? Proč ne! Chytrý telefon HONOR 50 to zvládne a možná vyhrajete i dovolenou
Autor: Honor

Vyhrajte prémiový mobil HONOR 50 a dovolenou pro 2 osoby

Tenhle našlápnutý mobil můžete mít navíc úplně zadarmo! A co takhle ještě dovolenou pro 2 osoby od cestovaní agentury INVIA k tomu? Zahrajte si na Instagramu @honorczsk. Sdílejte svoje tipy na vysněnou dovolenou a jste ve slosování. Pozor! Soutěž končí už v neděli 14. 11. 2021! Tak honem!